website templates

Mooi

krachtig

flexibel

Voor kleine ondernemers

Wat is het?

De website kits van Elementor Pro met de standaard elementen voor WordPress  bestaan uit templates voor een  header, footer, pagina’s, pop-ups, 404-pagina’s en meer. Bij elkaar vormen zij een complete website. 

Een template kan gebruikt worden met jouw beeld, content en brand identity. Er kunnen ook modules bijgebouwd worden. 

Door gebruik te maken van de templates van een Website Kit kan een project een kickstart krijgen. Met name als er  overeenkomst is tussen ontwerp en functionaliteit van de template en de wensen en eisen voor jouw website.

Templates vs design

Wanneer is het slim om voor een website kit te kiezen en wanneer is een eigen ontwerp toch beter?

Dat hangt van de complexiteit van het project af. En ook van het doel van de website, de stijl en de eisen die je hebt. Met een speciaal ontworpen website heb je een unieke website in handen. Die wat design-thinking betreft als een tweede huid bij je onderneming past. 

Een template heeft al een aantal stijlen vooraf ingebakken. Aanpassen van onderdelen van de template is nodig om een passende website te maken. Maar met het aanpassen van heel veel onderdelen en stijl hef je het voordeel van een template op. Dan kost het meer tijd dan wanneer we de site zelf ontwerpen en bouwen. 

Voel je welkom om eens langs te komen om jouw ideeën en wensen te delen. Dan kan ik je eventueel verder helpen en advies geven over de keuzes die er voor je zijn.

Zelf doen?

Met een website kit van Elementor Pro waarin alle  standaard elementen voor WordPress  zitten kan je zelf ook een website bouwen. 

Reken er wel op dat er tijd in gaat zitten en niet dat je in een avondje een hele website online zet. En mocht je er niet uit komen, dan ben je altijd welkom met vragen. Besluit je om het project toch uit te besteden, wat ik heel goed begrijp, aarzel dan niet om te bellen, mailen of langs te komen voor een offerte. 

Bekijk de Kit Library van Elementor: 

https://elementor.com/library/

Laten we afspreken!

yes you did it

Dank! Je hoort snel van mij! Eline