Wat kost een website laten maken?

Met een nieuwe website ben je weer helemaal up-to-date en kan je beter gevonden worden. Je site geeft bezoekers vertrouwen in jouw bedrijf en je blijft je concurrentie voor. Hoeveel is dat waard en hoeveel kost het?

Indicatie

Om je een idee te geven:

Een investering in een complete website, responsive (mobiel, table en laptop formaat), volgens AGV vereisten, vindbaar in zoekmachines, met professionele lettertypes, exclusief beeldmateriaal begint bij €2000.

Voor websites met een ontwerp van Mare Websites, inclusief beeldmateriaal, meer modules, een online winkel of cursussen moet je denken aan tussen de €2500 en €10000.

Is het de investering waard?

Ja, zeker. Natuurlijk hangt het ook af van het doel van de website, product, dienst en concurrentie. Maar websites die technisch goed in elkaar zitten, een overtuigend ontwerp met goede SEO teksten hebben, kunnen zichzelf terugverdienen. Mare Websites houdt tijdens het hele proces jouw doelgroep en concurrentie in het vizier zodat je zoveel mogelijk rendement uit de site haalt.

Wat zijn jouw wensen? Laat het me weten.

Prijsopbouw indicatie

Basiskosten

Kosten waar je rekening mee moet houden

Offerte

Laat me weten wie je bent, wat je doet en wat voor website je nodig hebt voor welk doel. 

Laten we een afspraak maken. Bij mij op kantoor, bij jouw op de zaak, bij de Groene Afslag of een andere locatie of online. 

Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk een offerte.

Verschillende mogelijkheden en prijzen worden altijd eerst vooraf besproken.

Ieder project is maatwerk. De hier opgegeven prijzen zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.