Deze diensten kunnen jou verder helpen

ontwerp

Bezint eer ge begint. Van een goed ontwerp komt een betere website.

ontwikkeling

WordPress websites met Elementor Pro en aanvullende plugins.

optimalisatie

Hoger in zoekmachines met SEO en online teksten.

onderhoud

Optioneel laten bijhouden van updates en beveiliging.

Ontwerp of template

Het ontwerpen van een unieke website die helemaal aansluit bij de kracht van jouw bedrijf is een van de vakgebieden van Mare Websites. Een goed ontwerp leidt tot meer conversies omdat het betrouwbaarder en professioneler oogt.

Naast onze eigen ontwerpen maken we op verzoek ook gebruik van de Elementor website kit. Dat zijn templates. Meer hierover via de button hieronder.

Ontwikkeling

We bouwen alle websites in WordPress met Elementor Pro.

WordPress is open-source software voor het bouwen van websites. Het is wereldwijd het meest gebruikte platform, 43% van het internet draait op een WordPress website. 

Elementor is een krachtige, veelzijdige en flexibele website builder. 

Extra faciliteiten kunnen we inbouwen met behulp van plugins. Bijvoorbeeld voor dynamische content, beveiliging, versnelling, SEO, nieuwsbrieven, online winkel of boekingsfaciliteit.

SEO

Dan héb je een website, dan wil je ook gevonden worden, toch! Dus je wil bovenaan in Google staan. Met betaalde advertenties kan dat, maar het kan ook door middel van search engine optimization (SEO). Daar zijn overigens wat gradaties in. Als je het echt goed wil doen, kost het veel tijd en moet je er blijvend energie in steken. Maar met goed geschreven teksten, zoekwoorden en landingspagina’s kan je een goede start maken. 

De SEO ontwikkelingen volg ik op de voet om toe te kunnen passen op websites. Ik heb een achtergrond als tekstschrijver en kan in overleg ook SEO teksten voor je schrijven.

Updates en onderhouds abonnement

Ben je goed in het bijhouden van je website? Hou je de updates van WordPress bij om hackers geen kans te geven? Super. Veel bedrijven hebben er geen zin in of geen tijd voor. Dat is ook prima. Je kan het Mare Websites laten doen door een abonnement af te sluiten. Dit kost niet veel en scheelt je een heleboel gezeur. Vooral als je site off-line raakt door achterstallig onderhoud. Of wanneer onderdelen na een update niet meer goed werken.

Naast het onderhoudsabonnement kan je aanvullend tegen een kleine vergoeding een aanpassingsabonnement nemen. Tegen een maandelijkse vergoeding pas ik dan kleine dingen aan. Zoals teksten en beeld plaatsen, knoppen aanpassen.