Waar kan ik je mee helpen?

ontwerp

ontwikkeling

optimalisatie

onderhoud

Waarderingen van andere klanten

Lilian Woltering
@lilianwoltering
Lees verder
Eline heeft een prachtige website voor mij gemaakt. Www.omgangsvormen.com Ze heeft zich echt ingeleefd in de missie van mijn bedrijf en met een commerciële bril meegedacht. Ze heeft hele originele teksten geschreven die helemaal bij mij passen. En ze houdt rekening met alle nieuwste ontwikkelingen op website gebied. Kortom: ik kan haar enorm aanraden!

Ontwerp

In het ontwerp, of webdesign worden je bedrijfsdoelen, gewenste resultaten, doelgroepen, wensen en eisen vertaald in een visuele strategie. 

 

Op basis daarvan maken we een functioneel ontwerp van de website en dan een prototype waar je echt blij van wordt.

 

Pas daarna gaan we verder met het bouwen van de site.

 

We ontwerpen altijd zelf omdat we ervaren dat maatwerk gewoon beter is. Een template is nooit precies goed en het aanpassen daarvan levert meetal weinig tijdwinst op. Maar als je een template hebt of ziet die je graag toegepast wil hebben, dan doen we dat in overleg. 

Ontwikkeling

We bouwen de meeste websites in WordPress met Elementor Pro.

WordPress is open-source software voor het bouwen van websites. Het is wereldwijd het meest gebruikte platform, 43% van het internet draait op een WordPress website. 

Elementor is een krachtige, veelzijdige en flexibele website builder. 

Extra faciliteiten kunnen we inbouwen met behulp van plugins. Bijvoorbeeld voor dynamische content, beveiliging, versnelling, SEO, nieuwsbrieven, online winkel of boekingsfaciliteit.

Elementor heeft veel voordelen. Twee belangrijkste zijn: 

-het scheelt ontwikkeltijd

-voor opdrachtgevers is de site makkelijk zelf aan te passen en te onderhouden.

SEO

Dan héb je een website, dan wil je ook gevonden worden, toch! Dus je wil bovenaan in Google staan. Met betaalde advertenties kan dat, maar het kan ook door middel van search engine optimization (SEO). Daar zijn overigens wat gradaties in. Als je het echt goed wil doen, kost het veel tijd en moet je er blijvend energie in steken. Maar met goed geschreven teksten, zoekwoorden en landingspagina’s kan je een goede start maken. 

De SEO ontwikkelingen volg ik op de voet om toe te kunnen passen op websites. Ik heb een achtergrond als tekstschrijver en kan in overleg ook SEO teksten voor je schrijven.

Updates en onderhouds abonnement

Ben je goed in het bijhouden van je website? Hou je de updates van WordPress bij om hackers geen kans te geven? Super. Veel bedrijven hebben er geen zin in of geen tijd voor. Dat is ook prima. Je kan het Mare Websites laten doen door een abonnement af te sluiten. Dit kost niet veel en scheelt je een heleboel gezeur. Vooral als je site off-line raakt door achterstallig onderhoud. Of wanneer onderdelen na een update niet meer goed werken.

Naast het onderhoudsabonnement kan je aanvullend tegen een kleine vergoeding een aanpassingsabonnement nemen. Tegen een maandelijkse vergoeding pas ik dan kleine dingen aan. Zoals teksten en beeld plaatsen, knoppen aanpassen. 

yes you did it

Dank! Je hoort snel van mij! Eline