Webdesign

Voordat we kunnen bouwen doen we eerst het denkwerk,  doelgroeponderzoek en het creatieve werk. Daarmee maken we een ontwerp van de website. Ook een versie voor mobile en tablet. Als opdrachtgever kan je hierin meekijken en bijsturen.

Webdevelopment

De websites worden gebouwd in WordPress met Elementor Pro. Beide worden wereldwijd veel gebruikt, waardoor ze veel kunnen en de support groot is.

Teksten

Tekstschrijven voor websites is een vak dat je kan leren of kan overlaten aan een professional. Goede teksten maken een verschil in je conversie.

Onderhoud

Er komen bijna iedere dag nieuwe updates uit van WordPress, Elementor en de plugins van je website. Om je site te beschermen tegen aanvallen moet je zorgen dat je ze bijhoudt. Geen tijd om de updates zelf bij te houden? Dan doe ik het voor je.

Wat andere opdrachtgevers zeggen

We vinden privacy belangrijk. Deze website gebruikt daarom geen cookies en niemand anders dan Mare Websites heeft toegang tot bezoekersgegevens, die alleen hier geanonimiseerd gebruikt kunnen worden om deze website aan jouw gebruik aan te kunnen passen. Om je een betere ervaring te geven. Dank voor je aandacht, Eline

Bedankt voor je interesse.

Je hoort snel van mij!
Groetjes,

Eline

Mare Websites Eline