Gedreven en betrokken

Mare Websites Eline

Mare Websites is mijn webbureau. Ik ben Eline Tibboel-Suichies en ik heb een ongelooflijk leuk vak. Altijd in beweging en het omvat veel kennisvlakken. Van design tot techniek, van taal tot marketing. 

Ik ben er eigenlijk altijd mee bezig, ook als ik op vakantie ben. Omdat ik ervan hou om dingen op te lossen en te verbeteren. Het werken aan websites voelt voor mij vaak niet als werk, maar als Kairos tijd.

Mare betekent zee. De zee is een inspiratiebron voor mij. Ik vind zee mooi, maar zee is ook enorm sterk en flexibel. Die metaforen, mooi, sterk en flexibel zijn van toepassing op de manier waarop ik websites maak.

Ik ben geboren in Amsterdam, getrouwd met Egon Tibboel, twee studerende kinderen. Als het even kan aan het zeilen of aan het sporten.

Stilstaan is geen optie in dit vak. Ik volg nieuwe ontwikkelingen op de voet.  Een aantal van mijn inspirators en masters:

 • Competence Factory – UX design, Doelgroep onderzoek, Persuasive design
 • Online Academy – SEO
 • Online Academy – Schrijven voor het web
 • Norman Nielsen Group
 • Grafische vormgeving – Belinda Kampf
 • Google Search Central
 • Elementor Academy
 • WP tuts van Paul C (Elementor en WordPress en meer)
 • Living with pixels van Rino de Boer (Elementor)
 • Bring Your Own Laptop van Daniel Scot (Design and Adobe XD, AI, Photoshop en meer)
 • Flux van Ran Segall (Design)
 • Material.io
 • w3.org

Software en tools waarmee ik werk:

 • Elementor Pro, een krachtige en flexibele website builder.
 • Figma – webdesign en prototyping
 • WordPress, open-source software voor het bouwen van websites
 • Adobe – Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, typography, stockphotos, kleurenpalet.
 • Notion
 • Matomo Analytics
 • Google – Analytics, Fonts, My Business, Search Central e.a.
 • Xel Media Hosting
 • Rank Math SEO
 • iThemes Security

mijn plezier in webdesign en -bouw begon met schrijven over de zeilreizen die we met ons gezin maken. Ik bouwde een blog-website en verdiepte me in het schrijven van online teksten en SEO. Leerde tegelijkertijd veel van het maken van websites door te doen.

Toen ik met Elementor ging werken werd het belangrijker om ook te kunnen ontwerpen. Ik dook in verschillende opleidingen en oefende veel.

Net als bij online tekstschrijven staat de gebruiker centraal bij het  ontwerpen.

Daar was ik dus al aan gewend en dat zit als een tweede natuur in mijn denken: hoe ziet de gebruiker dit? Hoe ervaart de bezoeker dit?

De website-wereld is inspirerend en onuitputtelijk. Mijn favoriete onderwerpen zijn 

 • Webdesign: Typografie, User Interface, user experience, psychologie van de websitegebruiker 
 • Website ontwikkeling: WordPress, Elementor, Crocoblock, dynamische content
 • Gericht schrijven voor meer conversie, waardevolle content, SEO, Google Analytics en Insights

We vinden privacy belangrijk. Deze website gebruikt daarom geen cookies en niemand anders dan Mare Websites heeft toegang tot bezoekersgegevens, die alleen hier geanonimiseerd gebruikt kunnen worden om deze website aan jouw gebruik aan te kunnen passen. Om je een betere ervaring te geven. Dank voor je aandacht, Eline

Bedankt voor je interesse.

Je hoort snel van mij!
Groetjes,

Eline

Mare Websites Eline